La pianista Emma Stratton publica nova pàgina web

Notícies

La pianista Emma Stratton, sòcia de l’ACIMC, acaba d’obrir una nova pàgina web (https://emmastrattonpiano.com)  amb tota la seva informació artística: biografia, agenda i apartat audiovisual. El web també inclou un blog on es publicaran les novetats destacades d’aquesta pianista formada amb Carlota Garriga i Vladislav Bronevetzky, entre d’altres, i que actualment està cursant el màster d’interpretació pianística a la Hochschule für Musik und Theater d’ Hamburg amb Aleksandar Madžar.

Els propers concert d’Emma Stratton tindran lloc el 26 de gener i el 26 de febrer a Hamburg, i el 24 de febrer a Ahrensburg.

L’Emma Stratton va néixer l’any 1999 i és de Pals (Baix Empordà). Inicia els seus estudis de piano als 6 anys a l’Escola de Música de Palafrugell amb Gemma Valmanya i, a partir dels 10 anys, continua a l’Acadèmia Marshall de Barcelona amb Carlota Garriga on va estudiar també música de cambra amb Rubén Herrera. El 2021 es gradua amb matrícula d’honor en interpretació pianística i música de cambra a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) sota el mestratge del Prof. Vladislav Bronevetzky (piano) i de Kennedy Moretti i Quartet Casals (música de cambra).

Ha rebut classes magistrals dels pianistes Jordi Camell, William Cuthbertson, Gennady Dzyubenko, Luis Fernando Pérez, Raimon Garriga, Maria João Pires, Stanislav Pochekin i Alba Ventura, entre d’altres. L’any 2020 va fer una estada en el Conservatori Tchaikovsky de Moscou on va rebre consells del professor Dimitri Kaprin. També ha rebut classes de música de cambra del Trio Guarnieri (Praga) i ha estudiat orgue amb Óscar Candendo.

Ha estat convidada a participar en reconeguts festivals com el Festival Clasclas de Galícia, el Festival Internacional de Música Clàssica de St. Fruitós de Bages, La Schubertíada de Vilabertran i ha ofert concerts organitzats per Joventuts Musicals i altres entitats culturals a diversos auditoris i teatres de Catalunya, resta d’Espanya i Alemanya.

Ha estat premiada al Concurs d’Interpretació Musical del Conservatori Isaac Albéniz de Girona (2015), Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya de Vilafranca del Penedès (2017), Concurs Internacional Isaac Albéniz de Camprodon (2018), Concurs Internacional de Música de Les Corts de Barcelona (2020) i Elise Meyer Competition de Hamburg (2022).

Ha rebut beques d’excel·lència de l’AIE (Sociedad de Intérpretes, Artistas o Ejecutantes de España), la Fundació Anna Riera i la Escuela Superior de Música Forum Musikae de Madrid.

Recentment ha estat seleccionada per la Fundació “Live music now” i “Career Center” per oferir concerts a diferents sales de Hamburg. Des de l’any 2021 és directora artística del Festival Clàssic Pals, projecte organitzat amb l’Associació Cultural de Pals i amb la col.laboració de l’Ajuntament de Pals.

 

 

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web