Serveis

El principal objectiu de l’ACIMC és la millora de la situació laboral i social de l’intèrpret i el docent de Catalunya, el que fa que treballem amb fermesa per aglutinar el sector i aconseguir un major reconeixement de la nostra professió. A demés, i com a ajuda en el desenvolupament artístic i professional dels nostres socis, l’associació els ofereix el següent conjunt de serveis:

Actualitat

L'ACIMC dóna avís de les novetats musical a través del seu blog i de les xarxes socials, que inclou notícies del sector i de l'entitat, a més de contenir també informació sobre concerts, cursos, convocatòries, classes magistrals, entitats promotores de concerts, ofertes de feina a escoles i conservatoris, etc.

Assessorament Jurídic

Els socis i sòcies de l'ACIMC poden gaudir d'un servei gratuït de consultes tant telefòniques com presencials amb l’assessoria jurídic-laboral Blasco & Sellarés, que compta amb un llarg recorregut i un profund coneixement de les arts escèniques i de les necessitats dels seus professionals. Si esteu interessats en aquest servei d'assessorament professional, és necessari que ens envieu un correu electrònic amb el motiu ben detallat de la consulta, i us derivarem a l'assessoria.

Servei de facturació

Al sector de la interpretació musical les contractacions són molt intermitents. Per pal·liar aquesta problemàtica l'Associació manté un acord amb Musicat perquè tots els socis de l'ACIMC puguin fer ús dels seus serveis sense la necessitat de pagar la seva quota anual.

Descomptes

Tots els socis disposen de nombrosos descomptes al llarg de l'any en activitats relacionades amb la música, en particular, i en la professió artística, en general,: concerts, cursos, lloguer de sales, venda d'instruments i de material musical, centres de salut, estudis d’enregistrament, sessions de coaching, empreses de gestió i comunicació, etc.

Material útil

L'associació atén gustosament totes aquelles consultes puntuals bàsiques dels seus socis relacionades amb l'exercici de la seva professió, però alhora aconsella la consulta de la documentació inclosa en aquesta secció, on es pot trobar tota la informació que s’ha anat generant al llarg dels anys i que pot ajudar a conèixer tant l’evolució com l'estat actual del sector.

Directori de socis

A l'apartat “Socis”, s’inclou informació bàsica de tots els membres de l'ACIMC. L'Associació vol participar en la difusió del seu perfil artístic i incentivar una interrelació que els permeti establir complicitats a nivell artístic. A part, es compromet a difondre les seves activitats musicals a través del seu blog i de les xarxes socials. Tota la informació que es desitgi donar a conèixer s’ha d’enviar per correu amb la deguda antelació.

Activitats musicals

Al llarg dels seus anys d'existència, l’ACIMC ha dut a terme diferents activitats per promoure i difondre la música clàssica, entre elles l'organització de nombrosos concerts, molts d'ells emmarcats dins el Cicle Anna Ricci. L'Associació continua col·laborant puntualment en concerts i cursos que permeten desenvolupar la carrera musical dels intèrprets i a l'hora donar a conèixer el treball que l'ACIMC du a terme com a entitat sindical.

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web