Emma Stratton

Va néixer l’any 1999 i és de Pals (Baix Empordà). Inicia els seus estudis de piano als 6 anys a l’Escola de Música de Palafrugell amb Gemma Valmanya i, a partir dels 10 anys, continua a l’Acadèmia Marshall de Barcelona amb Carlota Garriga.

Del 2017 al 2021 estudia el grau superior d’interpretació de piano amb Vladislav Bronevetzky a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) on es gradua amb matrícula d’honor.

Ha rebut classes magistrals dels pianistes Jordi Camell, William Cuthbertson, Gennady Dzyubenko, Luis Fernando Pérez, Raimon Garriga, Luiz de Moura, Maria João Pires, Stanislav Pochekin, Rafael Salinas, Alba Ventura i Marta Zabaleta, entre d’altres. L’any 2020 va fer una estada en el Conservatori Tchaikovsky de Moscou on va rebre consells del professor Dimitri Kaprin. També ha rebut classes de música de cambra de Rubén Herrera, Quartet Casals, Trio Guarneri (Praga) i Kennedy Moretti.

Ha estat convidada a participar en reconeguts festivals com el Festival “Clasclas” de Galícia, el Festival Internacional de Música Clàssica de St. Fruitós de Bages, La Schubertíada de Vilabertran i ha ofert concerts organitzats per Joventuts Musicals i altres entitats culturals a diversos auditoris i teatres de Catalunya, resta d’Espanya i Alemanya.

Premis rebuts: Concurs d’Interpretació Musical del Conservatori Isaac Albéniz de Girona (2015-2016-2017), Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya de Vilafranca del Penedès (2017), Concurs Internacional Isaac Albéniz de Camprodón (2018) i Concurs Internacional de Música de Les Corts de Barcelona (2020).

Beques obtingudes: Fundació Ferrer-Salat (2017), Sociedad de Artistas y Ejecutantes de España AIE (2018-2019), beca d’excel·lència per a joves promeses de la Fundació Anna Riera i beca per al curs d’estiu 2022 a la Escuela Superior de Música Forum Musikae de Madrid.

Recentment ha estat seleccionada per la Fundació “Live music now” i “Career Center” per oferir concerts a diferents sales de Hamburg.

Actualment està cursant el màster d’interpretació pianística a la Hochschule für Musik und Theater de Hamburg (Alemanya) amb el professor Aleksandar Madžar.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web