Roger Morelló

Roger Morelló Ros neix a Reus el 1993. Ha actuat per països com França, Països Baixos, Gran Bretanya, Suècia, Àustria, Alemanya, Itàlia, Espanya i en festivals com Aurora Winter Classic Festival de Suècia i el Festival Echo d’Itàlia. A més, com a solista ha tocat en importants sales com la Filharmònica de Berlin, l’Auditori Pau Casals i l’Auditori Josep Carreras, entre d’altres.

Ha estudiat amb David Blay al Conservatori de Música de Vila-seca on acaba amb Premi d’Honor. Continua el Grau Superior amb Damian Martínez a Musikene acabant amb les màximes qualificacions. Al 2018 finalitza un Master amb Maria Kliegel a la Universitat de Música de Colònia (Alemanya) amb un excel.lent i actualment estudia amb ella Konzertexamen (diploma d’artista). Altres personalitats determinants en el seu desenvolupament artístic han sigut Marta Casals, Benedicte Palko, Marta Moll de Alba, Andoni Mercero, Ludmila Railean, Anthony Spiri, Harold Schoneweg, Megumi Hashiba i Andreas Frölich.

Roger ha obtingut nombrosos premis en concursos nacionals i internacionals com: Competició de Música de Cambra de la Universitat de Música de Colònia, Manhattan International Music Competition, The North International Music Competition, International Music Competition Berlin, Concurs de Capmany, Concurs de música de cambra de Girona, Concurs del Conservatori de Vila-seca, Concurs Higini Anglès, Concurs Vila de Salou, Concurs de Sant Cugat, etc.

Roger dóna una gran importància a la seva carrera solística i cambrística. Ha estat seleccionat com Artista Resident de La Pedrera pel curs 2018/19. Des del 2018 és becari de Werner Richard – Dr. Carl Dörken Stiftung, la qual cosa comporta una gira de concerts per Alemanya. Des del 2016 és membre de la Fundació Yehudi Menuhin, que inclou dur a terme un cicle de concerts socials durant tres anys per Alemanya. El 2014 ha enregistrat el trio de Brahms Op.114 per a la Ràdio Nacional d’Espanya. Al 2016 va guanyar una beca de la Fundació Humboldt.

Futurs projectes inclouen concerts en el Palau de la Música, Musethica International Chamber Music Festival Berlin, Euregio Musik Festival (Alemanya), Offenbach Festival (Alemanya), una gravació per a la Deutschlandfunk (Ràdio Alemana) en un concert dintre del Bochum Fokus Festival (Alemanya) i la gravació del quintet de corda de Schubert per a The Bayard Partnership.Lloc web: https://www.rogermorelloros.com

2021© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web