Quim Tejedor

Nascut a L’Hospitalet de Llobregat, inicia els seus estudis a l’escola de música del Palau i més endavant al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Eulàlia Nosàs, on va obtenir les màximes qualificacions tant en violoncel com en música de cambra i va ser reconegut guanyant el premi d’honor.

Estudia el grau superior a  l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Cristoforo Pestalozzi i actualment realitza un màster d’interpretació a la Hochschule für Musik und Theater de Hamburg amb la professora Tanja Tetzlaff.

Ha actuat com a solista amb diverses orquestres com l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Barcelona, la Jove Orquestra intercomarcal de Catalunya i la Camerata de Música Catalana. Així mateix, ha estat guardonat en diversos concursos com el premi d’honor i el concurs de solistes del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (2018), la menció d’honor al concurs de solistes de la JOIC (2019) o el primer premi al concurs de Cambra Romànica d’Andorra (2021).

Gran part de la seva carrera està dedicada a la música de cambra, siguent membre fundador del Quartet Vivancos i amb qui ha rebut una important formació entre d’altres del Quartet Casals i Kennedy Moretti. Gràcies a la música de cambra ha realitzat concerts a importants festivals d’àmbit nacional i internacional, destacant el Festival Pablo Casals de Prades (França), a la fundació Juan March, al Cambra Romànica (Andorra), al Festival de Weikersheim (Alemanya) o al Festival ClasClas entre altres.

Ha estat membre titular de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i la JONDE i ha participat en diverses orquestres com l’OBC, la Simfònica del Vallès o l’orquestra del Festival Pablo Casals de Prades.

Ha completat la seva formació rebent classes i participant en diverses Masterclasses de reconeguts violoncel·listes com Gautier Capuçon, Sol gabetta, Tristan Cornut, Rafael Rosenfeld, Gustav Rivinius, Anssi Kartunen, Arnau Tomàs i Erica Wise.Lloc web: https://www.quartetvivancos.com

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web