Núria Andorrà

Percussionista i improvisadora.Ha tocat amb Agustí Fernández, Le Quan Nihn, Ingar Zahr, Mats Gustafsson, Fred Frith, Pablo Ledesma, Nate Wooley, Frances-Marie Uitti, Joe Morris, Ramon Prats, Tom Chant, Johannes Nästesjö, Nenad Markovic, Joachim Badenhorst, Yasmine Azaiez, Anne-liis Poll, Nuno Rebelo, Irene Aranda, Marc Vilanova, Alessandra Rombolà, Christiane Bopp. I amb els ballarins Manel Salas, Constanza Brncic, Iris Heitzinger, Julyen Hamilton i Paolo Cingolani.

Ha col·laborat amb els grups de música contemporània Icarus Ensemble, Algoritmo, Ensemble Abstraï, Murtra Ensemble, Barcelona 216, Kammart i Patschwork Ensemble. També ha treballat amb Carles Santos, Hector Parra, Matmos i en diferents espectacles interdisciplinaris.

Ha col·laborat amb orquestres com Terrassa 48, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra de Cambra de Granollers, Badische Staatskapelle Karlsruhe, RCOC Orquestra, Orquestra Històrica del Festival de Torroella, Orquestra de Cadaqués.

Va obtenir el títol superior de percussió a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC),i posteriorment va estudiar a la Staatliche Hochschule für Musik Karlsruhe (Alemanya) on obté el diploma DKA i el Màster en Música Contemporània.

És professora d’improvisació a l’Esmuc i imparteix workshops a diferents conservatoris superiors d’europa.

Guanya el premi Puig Porret 2019 del Mercat de Musica Viva de Vic.

És directora artística de MontMusic Festival.Lloc web: http://nuriaandorra.com/

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web