Norbert Llorca

Nascut a Mollerussa, inicia els seus estudis musicals a l’edat de 7 anys a la mateixa escola municipal. Complementa la seva formació al Conservatori
Professional de música de Cervera amb el professor Joan Marsol en l’especialitat de violí i amb el professor Javier Juanco en l’especialitat de guitarra elèctrica on rep la titulació de les dos especialitats.

L’any 2018 entra al Conservatori Superior del Liceu en l’especialitat d’interpretació de violí clàssic i contemporani on estudia i rep classes de la professora Olga Aleshinsky i del professor Jordan Tejedor, graduantse el curs 2022.

Des de l’any 2011 fins el 2022, ha participat regularment en la Càtedra Emili Pujol rebent classes de professors com Anna Baget, Erica Ramallo, Mauro Rossi, Corrado Bolsi, Olga Aleshinsky i Ludmila Railean entre d’altres. Ha rebut masterclasses també de violinistes com Alejandro Bustamante, Michael Thomas o Sarah Kapustin.

Paral·lelament forma part de diverses agrupacions musicals com a violinista i guitarrista com són: La Cosa Nostra (Grup de Versions) amb un total de més de 150 concerts, l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior on ha participat com a violí solista en varies ocasions o la Companyia de teatre Xip Xap arreu de l’estat espanyol, entre d’altres.

En l’àmbit de la docència, és professor a l’escola de música moderna Rockschool d’Alpicat i a les escoles municipals de música de Balaguer i de Linyola.
2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web