Marta Infante

Nascuda a Lleida, realitza estudis de piano, viola i cant al conservatori d’aquesta ciutat, traslladant-se més tard a la República Txeca per realitzar estudis superiors de cant a la càtedra d’art de la universitat d’Ostrava.

Ha cantat amb les principals orquestres del nostre país com l’Orquestra Nacional d’Espanya, l’OBC, Orquestra de RTVE, Filarmònica de Màlaga, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, ORCAM, Real Filramonia de Galicia, Orquestra Simfònica de Navarra, Simfònica de Bilbao, entre d’altres i ha treballat amb directors com A. Ceccato, L. Botstein, E. Colomer, Robert Howarth, Vaclav Luks, Enrico Onoffri, Giovanni Antonini, F.M. Sardelli, Paul Goodwin, Ottavio Dantone, Richard Egarr, Rinaldo Alesandrini, C. Kalmar, K. Bakels, V.Pablo Pérez, Paul Daniels, Josep Pons,etc..

Ha participat en produccions operìstiques al Gran Teatre del Liceu, Teatro Real de Madrid, Teatro Gayarre i Baluarte de Pamplona, A la Llotja de Lleida, Moravsko slezské divadlo a Ostrava i al teatre AMU a Praga (Txèquia). Ha cantat en els principals festivals europeus de música antiga com Bienale de Venecia, The Bijloke (Bèlgica) Festival Baroque de Sablé, Janackuv Maj i Concentus Moravie ( Txèquia) Oslo International Church Music Festival, Gulbenkian de Lisboa, Concentus Moravie , Festival de Fribourg, Torroella de Montgrí, Festival de música antiga de Sevilla, Festival d’Aranjuez, etc , així com als principals auditoris d’ Orient mitjà, Japó, Xile, Cuba i al Mozarteum d’ Argentina, Uruguay, Brasil i Mèxic.

Amb el pianista Jorge Robaina fan una important labor en el món del Lied i junts han fet recitals al Palau de la Música Catalana on reben el premi “El Primer Palau”, a la Fundació March de Madrid, Academia Marshall de Barcelona, Cicle de Lied de Saragossa, Teatre Calderón de Valladolid, Festival Janáčkuv maj d’Ostrava (Txèquia) , Festival de Canàries, Festival Life Victoria de Barcelona.

Entre la seva extensa discografía destaquen, Alto cantatas de Telemann, Tonos al arpa i Cantate Contarini, amb l’arpista barroc M. Vilas, les òperes Amoer aumenta el valor deJ.De Nebra i La guerra de los gigantes de S. Durón, i “Dvořák songs” amb cançons del compositor txec A. Dvořák amb el pianista Jorge Robaina.Lloc web: http://martainfante.com/

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web