Edmon Elgström

Va estudiar al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on va obtenir el títol de Professor Superior d’Oboè, al Conservatori de Shaffhausen (Suïssa), on va ampliar estudis d’oboè amb Emanuel Abbühl, i a la Universitat de Barcelona, on es va doctorar en Educació Musical.

Com a oboista ha col·laborat en les formacions simfòniques catalanes (OBC, Liceu, Vallès…) així com en diverses agrupacions de cambra (Orquestres de l’Empordà, Gonçal Comellas, Eduard Toldrà, Freiburg im Bresgau, Pro-Arte…).

Pel que fa a l’activitat docent, ha estat professor d’oboè als conservatoris professionals de música de Vila-seca i Igualada i professor en els estudis de Mestre en Educació Musical a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona.

Com a investigador, la seva principal línia de recerca està centrada en donar resposta a les problemàtiques posturals i respiratòries, que es poden trobar en l’alumnat d’instruments de vent fusta, tot millorant així el procés d’aprenentatge, temàtica sobre la què presenta ponències a congressos, imparteix conferències i ha publicat diversos articles en revistes especialitzades.

És membre de la Asociación de Fagotistas y Oboístas de España, AFOES, havent estat membre de la seva junta directiva.
2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web