Dolors Cano i Nogué

Dolors Cano i Nogué, nascuda a Barcelona, comença els estudis musicals al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on estudia piano amb Miquel Farré. Més tard realitza estudis de cant amb la soprano Carme Bustamante. Guanya diversos Premis i Mencions i obté els títols de Professora Superior de Piano, Professora de Cant i Professora Superior de Música de Cambra. Viatja als Estats Units acceptant una oferta personal del pianista i pedagog hongarès Béla Siki per a estudiar amb ell a la Universitat de Cincinnati on obté el diploma de Master in Music. Ha estat becada per la Universitat de Cincinnati, la Generalitat de Catalunya i la “Three Arts Scholarship Foundation”.

 Ha assistit a diversos cursos d’interpretació i de tècnica pianística: Rosalyn Tureck, Monique Deschaussées, Dmitri Bashkirov, Miguel Zanetti, Luiz de Moura-Castro. Ha tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Carlo Maria Giulini, Mtislav Rostropovich, Edith Mathis, Antoni Ros-Marbà, Salvador Mas, Ton Koopman, Eiji Oue, Jordi Savall,…

 Especialitzada des de fa anys en la música de cambra, ha format part de diversos grups. Des de fa disset anys col·labora com a pianista amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Al mateix temps, segueix una intensa activitat pedagògica. Ha estat durant catorze anys directora de l’Escola Municipal de Música de Molins de Rei. Des del 1993 és professora i coordinadora de l’àrea de Musica de Cambra del Conservatori de Grau Professional de Sabadell.
2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web