Cristina Tena

Nascuda a Barcelona l’any 1996. Comença els estudis elementals i professionals de música i violí al Conservatori de Badalona. Posteriorment inicia la seva formació de cant al Conservatori Superior del Liceu.

Guanyadora de les beques Ferrer-Salat de joves promeses al Conservatori Superior del Liceu al 2018. Finalista i premiada amb premis especials, al Concurs Internacional de música de les Corts i al concurs internacional de Cant Germans Pla Ciutat de Balaguer al 2021.

Ha rebut masterclasses de cèlebres cantants com ara Dolora Zajick, Marcel Boone, Renate Arends, Eric Halfvarson, Robert Expert, Patricia Ciofi, Sarah Connolly, Ana Luisa Chova, Dolors Aldea, Nelly Miricioiu, entre altres. Ha format part de diversos cors professionals com el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, el Cor de la Catedral de Barcelona, la Capella Reial de Catalunya i el Cor del Gran Teatre del Liceu, entre d’altres. Ha cantat com a solista en diversos teatres com ara el Palau de la Música Catalana, l’auditori AXA de Barcelona i el Gran Teatre del Liceu.
2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web