Cristina Parés

Cristina Parés, nascuda a Barcelona l’any 2000, s’inicia amb el violí als 5 anys. L’any 2012 entra al Conservatori Municipal de Música de Barcelona on realitza els seus estudis de grau professional amb Alberto Reguera. Es gradua el 2022 del grau superior d’interpretació de violí pel Conservatori Superior del Liceu sota la tutela de Kai Gleusteen, i actualment cursa el màster de música de cambra amb la seva formació consolidada, Trio Kórena, amb el professor Isaac Rodríguez i anteriorment amb Catherine Ordronneau.

Als 10 anys va ser escollida per tocar com a solista a l’Auditori Axa, i ha participat en cursos d’estiu com el curs Verao Clássico o el XVIII curs Internacional Isaac Albéniz de Camprodon (2019), on va rebre el premi en música de cambra.

Amb el Trio Kórena han realitzat concerts en llocs com a la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, a l’Auditori Barrades d’Hospitalet, a la sala Nota 79 de Barcelona, a la Cripta de la Sagrada Família i a diverses esglésies i centres cívics, entre d’altres. Organitzat pel mestre Roger Alier, han fet dos concerts a la sala Montserrat Caballé del Cercle del Liceu.

Han estat convidats a participar en diversos cicles de concerts, com en el Cicle Afinitats de la Sala Parés, al Cicle Música Z, al Cicle Clàssica a Horta-Guinardó, al Cicle Divendres Jove a l’Auditori Eduard Toldrà del CMMB, al Cicle Aprenents de Joventuts Musicals de Sant Cugat, al Cicle Dimarts Concert de l’Escola Municipal de Música Eixample i dins del Conservatori Superior del Liceu.

Ha rebut classes magistrals de la violinistes com Victòria dels Àngels i Gerard Claret, i amb el Trio Kórena de Filipe Pinto-Ribeiro i del clarinetista Pascal Moragués al curs Verão Clássico 2021. També de la pianista Katharina Sellheim, del violinista Paolo Andreoli, membre del Quartetto di Cremona, i de Jordi Francés.

Ha estat membre de diverses orquestres, entre elles la JONC, amb les quals ha tocat a escenaris com el Palau de la Música, l’Auditori o el Teatre del Liceu.
2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web