Recital del guitarrista Bernat Pedrosa

Concerts / Notícies

El dijous 12 de maig a les 19 h tindrà lloc, al Museu de la Música de Barcelona (C/Lepant 150, 2a planta), el cinquè concert d’ELS TEUS CLÀSSICS, organitzat per l’Associació Joan Manén i titulat “París 1911”, en que Bernat Padrosa ens oferirà un recital de guitarra.

El guitarrista barceloní ens proposa viatjar al brogit cultural de París agermanant la música de creadors que van desenvolupar part de la seva carrera a la capital francesa. Podrem escoltar les Impressions íntimes de Frederic Mompou en la transcripció que n’ha fet el mateix intèrpret, recuperarem “Faula” d’Agustí Grau i ens endinsarem en el virtuosisme dels excepcionals estudis d’Heitor Villa-Lobos. Per cloure el recital gaudirem de vuit cançons populars de Narcís Bonet revisades per Jaume Torrent, una reformulació plena de riquesa harmònica i inventiva de les mateixes cançons que el gran guitarrista Miquel Llobet va harmonitzar el 1907 a París.

En Bernat Padrosa tocarà una guitarra Torres, construïda durant la segona meitat del segle XIX, que ha estat cedida pel Museu de la Música, entitat coorganitzadora del concert.

Les entrades (8 €) es poden adquirir al web del Museu de la Música o el mateix dia del concert al vestíbul del Museu.

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web