Marisa Martins homenatja a Carlota Garriga, Xavier Turull i Josep Janés

Concerts / Notícies

La mezzosoprano Marisa Martins té previst en els propers dies realitzar tres recitals que mostraran els projectes discogràfics que està duent a terme el pianista Mac McClure.

El proper 24 de febrer la cantant participarà en l’homenatge “Improvisaciones en silencio” que se li farà a la pianista i compositor Carlota Garriga per commemorar els seu 85 anys. El següent compromís la portarà a interpretar al costat de Mac McClure el cicle “L’amor incert” i a estrenar la cançó de Tardor de Xavier Turull. Aquest concert tindrà lloc el 4 de març al Conservatori Municipal de Música de Barcelona en homenatge als 100 anys del naixement del violinista. Informació i reserves d’aquest concert al següent enllaç.

L’any 2005, Carmen Bravo de Mompou va tenir la idea d’encarregar les composicions per completar els 20 poemes del cicle “El combat del somni” de Josep Janés, del qual Mompou n’havia ja musicat cinc. Per primera vegada, Marisa Martins i Mac McClure presenten el cicle del “Combat del Somni” sencer, amb música de Miquel Ortega, Moisès Bertran, Ricardo Llorca, Carlota Garriga, Jordi Flaquer i Frederic Mompou. L’estrena tindrà lloc el 9 de març a la Universitat de Lleida. Més informació al següent enllaç.

 

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web