El violinista Miquel Muñiz guanya el Gran Premi Musical Lauredià

Notícies

El violinista Miquel Muñiz, soci de l’ACIMC, va ser el músic guanyador del Gran Premi Musical Lauredià, celebrat a Sant Julià de Lòria, després que 82 joves talents hi presentessin la seva candidatura de forma telemàtica i que tan sols 34 es classifiquessin per les rondes finals.

El passat 21 de gener va cloure una reeixida segona edició del Gran Premi Musical Lauredià, en la qual músics de fins a 15 nacionalitats van posar a prova les seves habilitats i coneixements davant un jurat especialitzat, del qual formava part, entre altres personalitats, el músic andorrà Gerard Claret.

Miquel Muñiz, violinista empordanès nascut l’any 2001, es va consagrar com el músic més aclamat del certamen en el qual va compartir escenari amb el pianista Lluís Rodríguez Salvà, president de l’ACIMC. Així, doncs, la jove promesa musical continua ampliant el seu palmarès en el qual ostenta altres premis aconseguits en cites com ara l’Odin International Music Online Competition 2021 (categoria II Strings), el Virtual International Music Competition Malaysia 2020 i El Primer Palau.

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web