Adolf Gassol dirigeix La traviata al Palau de la Música Catalana

Concerts / Notícies

El director d’orquestra Adolf Gassol, soci de l’ACIMC, dirigirà cinc funcions de La traviata de Giuseppe Verdi en una versió escenificada amb l’Orquestra NovÀria Filharmonia. Comptaran amb el següent repartiment:

Sarah Zhai Strauss/Sara Bañeras/Molly Dunn, Violetta Valery
Jesús Piñeiro/Marc Sala/Facundo Muñoz, Alfredo Germont
Alberto Cazes/Xavier Vilalta, Giorgio Germont
Lorena Aranda/Maria Melnychyn, Flora Bervoix
Jose Cabrero/Carlos E. Ortiz, Gastone
Xavi Vilalta/Néstor Pindado, Marchese d’Obigny
Alejandro Chelet/Joan Sebastià Colomer/Cristofer Villegas, Barone Douphol
Danil Sayfullin/Germán Casetti, Dottore Grenvil
Cecilia Ferraioli/Ayelén Seras, Aninna
José Luis González/Emili Gispert, Giuseppe (servo di Violetta)
Germán Casetti, Domestico di Flora i Commissionario

Les funcions tindran lloc els dies 19 de febrer, 17 de març, 24 de juny. 5 d’agost i 9 de setembre. Per adquirir les entrades podeu fer -ho través del web del Palau de la Música

Adolf Gassol és actualment director artístic i violinista de l’Orquestra Barroca de Barcelona i director musical de l’Orquestra NovÀria Filharmonia amb la que ha estrenat amb èxit diferents òperes al Palau de la música catalana com La Traviata de Verdi, La Bohème de Puccini, Carmen de Bizet i la Flauta màgica de Mozart.

Ha estat convidat a dirigir formacions com l’Orquestra de Cambra de Moldàvia, l’Orquestra de Cambra de Girona, l’Orquestra Camerata Nova, l’Orquestra de Cambra Catalana, l’Orquestra de Cambra Clàssica i diferents formacions corals. Ha dirigit i format part també de formacions d’arrel tradicional com la Cobla-Orquestra Maravella, o la Cobla Amoga de la qual n’és el director musical des del 2008. Com a intèrpret ha realitzat enregistraments per a cinema i televisió i ha estat membre i col·laborador de diverses formacions musicals del país.

Membre fundador del Quartet de corda Manfred amb qui realitza una intensa activitat, fent concerts per tot el territori

Amb l’Orquestra Barroca de Barcelona dirigeix ​​habitualment un repertori molt ampli que va des de Monteverdi fins a C. Ph. E. Bach, Suites i grans Misses.

En el terreny de la música contemporània ha dirigit estrenes de compositors com Bernat Gilibert, (Pulsum) o Ferran Cruixent, (Android)

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web