Formació ACIMC: La salut i el rendiment del músic

Formació / Noticies ACIMC

Us presentem un nou taller de formació, exclusiu per a socis de l’ACIMC, titulat La salut i el rendiment del músic, a càrrec del Dr. Jaume Rosset que tindrà lloc el divendres 1 de desembre de 10 h a 12.30 h

Ja us hi podeu inscriure enviant el vostre nom, cognoms i telèfon a acimc@acimc.cat (si teniu dubtes podeu trucar-nos al 606084840). Aquesta formació és en línia.

SOBRE EL TALLER

Taller informatiu i divulgatiu sobre la salut i el rendiment del músic.

Malgrat que l’estratègia preventiva d’analitzar cadascun dels factors que suposaven un risc de lesió segueix vigent avui sabem que és molt més eficaç centrar-se en millorar la capacitat de l’organisme del músic per adaptar-se a les exigències de la seva activitat.

Analitzarem aquests conceptes i veurem de quina manera, a la pràctica ho podem aplicar en nosaltres mateixos. A més, ens adonarem que, aquestes estratègies, a més de promoure la salut, també són útils per a facilitar el procés d’aprenentatge i i per a millorar el rendiment musical.

Jaume Rosset és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport. Especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. Postgrau en Divulgació Científica. Va ser fundador i el responsable de la Unitat Medicoquirúrgica de l’Art i de Traumatologia de l’Esport a l’Hospital General de Manresa (Barcelona). És el director de la Fundació Ciència i Art. Premi a l’Excel·lència Professional del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya. Autor de varies publicacions científiques i divulgatives sobre la Medicina de l’Art. És el director de l’Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art-Terrassa, centre pioner especialitzat en l’atenció mèdica dels artistes escènics (músics, ballarins, actors, etc.). Metges i terapeutes hi treballem en equip amb la intenció d’ajudar l’artista a solucionar les seves afeccions de la forma més eficaç possible. Treballen en aquest camp des del 1992.

L’ACIMC organitza una sèrie de tallers de formació en línia creats a partir de les necessitats que els socis ens heu anat exposant i de les noves tendències en formació continuada pels intèrprets musicals. Aquestes formacions són gratuïtes per a tots els socis de l’entitat (si no ho sou, feu-vos-en per només 80€ anuals, 40€ si sou menors de 30 anys, al següent enllaç). L’ACIMC té el compromís d’oferir-vos al llarg de cada any diversos tallers de formació de forma gratuïta, que il·lustraran una visió introductòria i alhora professionalitzadora d’àmbits relacionats amb la nostra professió.

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web