Postgrau en Gestió Professional de la Indústria Musical: de l’artista al públic

Descomptes

L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona @UB_IL3 presenta el Postgrau en Gestió Professional de la Indústria Musical, en el que els socis de l’ACIMC tenen un 10% de descompte.

La presentació tindrà lloc mitjançant una sessió informativa el proper 26 de setembre a les 18:00 al Palau Marc (Departament de Cultura).

Més informació i inscripcions a:  https://www.il3.ub.edu/track/ca/28937/6613

El Postgrau en Gestió Professional de la Indústria Musical: de l’artista al públic et prepara per incorporar-te en el sector i desenvolupar projectes professionals en l’àmbit de la indústria musical, des de la perspectiva dels professionals en actiu més representatius.

Ofereix una visió global i integradora dels diferents elements que intervenen en l’activitat musical des de la creació fins al públic, ja sigui a través de la creació estratègica de desenvolupament d’un artista, el domini de les xarxes i el negoci digital, la producció d’un esdeveniment musical, la contractació i aspectes legals o la producció discogràfica. Incorpora també l’adquisició de competències transversals com la gestió de projectes, el màrqueting digital i el treball en equip, fonamentals per al desenvolupament professional i la projecció en el sector. Durant el curs es realitza un projecte pràctic, real i transversal en grup on s’apliquen tots els coneixements adquirits.

El postgrau ofereix classes magistrals impartides per agents referents de la indústria de la música, tant locals com estrangers. Així doncs, inclou sessions de debat, taules rodones i visites tècniques a festivals i altres organitzacions que t’oferiran una visió completa del negoci.

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web