El Barcelona Obertura comptarà amb la participació de diversos intèrprets socis de l’ACIMC

Concerts / Notícies

El proper 10 de març s’inicia el Barcelona Obertura, un festival que comptarà amb la participació de diversos socis de l’ACIMC.

El pianistes Marc Heredia, Lluís Rodríguez Salvà i Emma Stratton, els violinistes Sarah Bels, Raúl García, el viola Bernat Santacana i la violoncel·lista Laura Peribáñez, tots socis de l’ACIMC, participaran en sis dels concerts del Barcelona Obertura Spring Festival que es celebrarà del 10 al 26 de març en diversos espais de Barcelona.

El pianista Lluís Rodríguez Salvà interpretarà el 12 de març el Quintet amb piano núm. 2 de Dvorak amb diversos membres de l’OBC, entre ells Sarah Bels i Raúl Garcia els quals també oferiran el Quartet “Americà” del mateix compositor acompanyats de José Mor i Benjamin Beck.

Els pianistes Emma Stratton i Marc Heredia realitzaran recitals de piano sol els dies 18 i 19 interpretant obres de Mozart, Schumann, Albéniz i Liszt. Heredia també participarà amb Pau Codina i Vlad Stanculeasa interpretant trios amb piano de Mozart el dia 11.

Bernat Santacana, com a membre integrant del Quartet Atenea, interpretarà el 21 de març obres de Cervelló, Ros Marbà i Debussy.

Finalment el 23 de març la violoncel·lista Laura Peribáñez oferirà un recital de violoncel sol amb obres de Bach, Reger i Elizondo.

Podeu conèixer tots els detalls espais, horaris i adquisició d’entrades al següent enllaç: Barcelona Obertura

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web