Souhaila M’Barek

Souhaila M’Barek, nascuda a Barcelona, es forma a l’escola de Música Can Roig i Torres a Santa Coloma de Gramanet i a l’ESMUC. Ha estudiat sota la direcció d’Àngel Puig, Cèsar Puente, Jordi Ribell, Àlex Ramírez i Jean-François Dichamp.

Paral·lelament ha rebut consells i masterclass de J.Maria Colom, Roberto Bravo, Pierre Reach, Denis Losev, Michiko Tsuda, Dr. Antonio Narejos, Irakly Avaliani, Francesco Tristano, Cristina Marton-Argerich i Alba Ventura.

En el camp de la música de cambra i lied ha estudiat sota el mestratge, d’ Àlex Ramírez, Bernat Bofarull,  Xavier Coll, Xavier Puig, Nacho Gascón, Pierre Reach, Lourdes Pérez Molina, Assumpta Mateu i Francesc Garrigosa.

El 2016 va formar part de l’orquestra de l’escola de Can Roig i Torres dirigida per Jesús Lladó i al 2017 de la petita orquestra de cambra dirigida per Xavier Puig.

També ha col·laborat en projectes interdisciplinaris, tant en actes institucionals com per a la promoció de contingut cultural, a la vegada que ha promogut de manera solista els concerts educatius.

Des del 2020 desenvolupa el seu projecte personal basat en l’estudi psicofisiològic de la técnica de Liszt des de l’anàlisi realitzada per M.Jaëll.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web