Sara Bañeras

Sara Bañeras Carrió debutà professionalment l’any 2012 amb el rol de Francina de Cançó d’Amor i de Guerra. Des de llavors, ha interpretat amb èxit els rols de Pamina, Erste Dame, Papagena a Die Zauberflöte (Siena Music Festival, Conservatorio Superior de Música de Valencia i Palau de la Música catalana), Miss Rowan a Little Sweep, Amore a Orfeo et Euridice (Barcelona Opera Studio), Madame Silberklang i Madame Herz a Der Schauspieldirektor, Frasquita a Carmen (Palau de la Música Catalana), Lisinga a Le Cinesi (Festival Rossini in Wildbad i Amics de l’òpera de Sarrià), Marcellina a Le nozze di Figaro (La Faràndula de Sabadell), Modestina a Il viaggio a Reims (Rossini Opera Festival), Alfonsina a Il Convito (Òpera Jove) i Cosette a Bohemios (Palau de la Música de València).

Altres festivals rellevants en els que ha participat són: Gstaad New Years Festival (Suïssa), Sankt Goar International Music Festival (Alemanya), Ticino Music Festival (Lugano), Fundación Princesa de Asturias (Oviedo), Festival Life Victoria 2018 (Barcelona).

Ha estat premiada, entre d’altres, en el 14è Concurs Internacional de Música de Les Corts 2018 (4 premis, entre ells el 2n Premi i el Premi del Públic), IV Concurs Internacional de Cant de Medinaceli 2017 (2n Premi), Concours de Belcanto V. Bellini 2018 (premi especial), L’Odissea de la Veu (2n Premi), finalista al Concurs Internacional de Cant de Logroño, Germans Pla 2018.

S’ha format a la prestigiosa Accademia Rossiniana amb Alberto Zedda a Pesaro i ha pogut aprendre de grans mites de l’òpera com Montserrat Caballé, Renata Scotto, Teresa Berganza, Jaume Aragall o Juan Diego Flórez. També ha cursat el Màster d’Interpretació Operística al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo (2018). Actualment, rep consell del tenor Dalmau González i la soprano Ofèlia Sala.Lloc web: https://www.sarabaneras.com/

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web