Rossend Solvas Aulet

Neix a Terrassa al 1976. A l’edat dels 8 anys inicia els estudis musicals al Conservatori Professional Municipal de Música de Terrassa. Dos anys més tard comença piano amb Pepita Duran, amb qui acaba el grau professional obtenint les màximes qualificacions. Al 1996 entra al Conservatori Superior de Barcelona per ampliar els seus estudis amb el catedràtic i prestigiós pianista Miquel Farré, i aconsegueix també les màximes qualificacions. Al 2001 amplia els seus coneixements a l’Aula de Música de la Universidad de Alcalá de Henares.

Ha rebut classes magistrals de Vladislav Bronivetsky, Miquel Farré, Luiz de Moura Castro, Paul Badura-Skoda, Tsiala Kvernadze i Ferenc Rados.

Al curs 1994-95 és becat per l’Ajuntament de Terrassa, al 1995 rep també el Premi d’Honor de Música de Cambra, havent estudiat amb Jordi Reguant i Francesc Castillo, i posteriorment ha rebut classes de Gonçal Comelles i Peter Bacchus. Al 1996 li atorguen el Premi d’Honor del Grau Professional de piano per unanimitat. Al 1998 és guanyador del premi “Associació d’Amics i Deixebles de Joan Massià” del concurs Joan Massià. I en el 2000 rep la Menció d’Honor del Grau Superior de piano.

Ha realitzat nombroses actuacions per tot el territori espanyol com a solista i també acompanyant corals com la Massa Coral de Terrassa, el Cor Montserrat, Estudi XX entre d’altres i amb grups de cambra. Ha gravat per a Btv, i també el disc “Música per piano 5” de Josep Freixas Vivó.

Actualment compagina l’activitat concertística amb una intensa activitat pedagògica del piano a diferents centres: a l’Escola El Carreró de Mataró, a l’escola Municipal Frederic Mompou de Matadepera, i al Conservatori Professional Municipal de Terrassa, on alguns dels seus alumnes han estat guardonats en diferents concursos de piano.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web