Patricia de No

La crítica internacional destaca la seva versatilitat i personalitat expressiva duent-la a països com Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Dinamarca, EUA, Xina, Finlàndia, Costa Rica, Colòmbia, i a ser convidada periòdicament en Festivals de Música i sales de concert d’Amèrica, Europa i Àsia.

Escollida pel Grup Freixenet com a imatge de la marca Elyssia és patrocinada en una gira internacional a Colombia i Anglaterra (2016-2019).

Ha actuat com a solista davant d’orquestres com la “Silesian Chamber Orchestra”, “Praghe Virtuosi Chamber Ochestra”, “Orquestra Simfònica de Medellin”, “Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu de Barcelona”, “OSV”,”ONCA”, “OSSC”,”Hungarian Virtuosi de Budapest” i ha treballat amb mestres com Camberling, de Billy, Weigle, Plasson, Judd, Hogwood, López Cobos, Schneider, Foster, Liù Già.

Guardonada en diferents concursos nacionals i internacionals Espanya, Alemanya (Kuhlau Flute Competition) i Dinamarca (Carl Nielsen) el 1998 obté el Premier Prix de Flauta de Perfectionnament et Virtuosité del Cons.Sup.de Música de Ginebra, Suïssa, amb el mestre Maxence Larrieu.

Ha tocat a l’”Orquestra Simfònica de Tenerife”, ”Orquesta Filharmónica de Gran Canaria”, ”Orquestra del Gran Teatre del Liceu”, ”Orquesta de Cámara de España”, ”Orquesta Sinfónica de Bilbao”. Ha audicionat per a la Filharmònica de Berlin i quedà reserva de la Rundfunk Sinfonikorchester de Múnich.

Té tres discs al mercat “Flautes d’Adri Quartet” (1996, Global), “La flauta romàntica” (Solfarecordings, 2010) amb la pianista Alba Ventura i “Intimate” (Solfarecordings, 211) amb la pianista Cristina Casale.

Patrícia de No va treballar i rebre consell del mestre Jean-Pierre Rampal i Claudi Arimany, principals mentors musicals. Ha impartit master-classes a la Universitat de Medellín (Colòmbia), a l’Ashland University (USA), Universidad de San José (Costa Rica) i a Catalunya (ESMUC).

En l’actualitat combina la seva activitat com a intèrpret amb la pedagogía (Conservatori dels Pirineus) i és Directora Artística del festival “Jardins Musicals de Piera”. Patrícia de No toca una Pearl Opera Oro i des de 2016 és Pearl Artist Worldwide.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web