Núria Cervantes

Realitza la seva formació a l’Escola d’Arts Musicals Luthier de Barcelona i al Conservatori  Superior de Música de Barcelona, perfeccionant-se amb mestres de gran prestigi internacional com José Tomás, Carles Trepat, Manuel Barrueco i Hopkinson Smith.

Ha format part del Quartet de Guitarres “Camera XXI” amb el que van obtenir el premi “Chitarrissima 2003” així com del Barcelona Guitar Ensemble dirigit pel guitarrista, compositor i arranjador Ignacio López i del Trio Musical Mediterráneo.

S’especialitza en el Mètode Suzuki amb Ph.Français a França, amb Elio Galvagno a Itàlia i amb Frank Longay als Estats Units.

Pionera i introductora a l’estat espanyol de la metodologia Suzuki per a guitarra.

Ha estat presidenta de la Associació Catalana del Mètode Suzuki entre 2006 i 2012.

Promotora del Curs Nacional de Guitarra Suzuki que ja s’ha establert i es realitza anualment. Ha organitzat i participat en wokshops nacionals i internacionals a Europa i Estats Units impartint classes, conferències i concerts.

Ha estat docent a l’Escola Luthier i a l’Escola de Músics de Barcelona i actualment també a SUMI (Suzuki Music Institute) de Barcelona.

Sòcia fundadora i codirectora de l’Escola de Música Sis Cordes de Lloret de Mar (Girona) des del 2010, a través de la qual organitza multitud d’activitats musicals: seminaris de metodologia Suzuki, xerrades, cursos, cicles de concerts.

Com a component del Quartet de guitarres Camera XXI, el duo All’Aria i com a solista ha ofert concerts a nombroses ciutats espanyoles i europees.

Formadora de professors de guitarra Suzuki aprovada per la ESA (European Suzuki Association).

Actualment dirigeix l’Escola Acords de Lloret de Mar, especialitzada en el Mètode Suzuki per a Guitarra.
2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web