Neus Sánchez

Neus Sánchez, nascuda a Barcelona l’any 2000, s’inicia amb el piano als 8 anys. L’any 2012 entra al Conservatori Municipal de Música de Barcelona on realitza els seus estudis de grau professional amb Carme Poch i Mireia Planas. L’any 2022, pel mateix conservatori, obté el títol de grau professional de guitarra, havent-los cursat amb Marcos Villanueva i Elisabeth Roma.

Es gradua el 2022 del grau superior d’interpretació de piano pel Conservatori Superior del Liceu sota la tutela de Raimon Garriga, on actualment cursa el màster de música de cambra amb la seva formació consolidada, Trio Kórena, amb el professor Isaac Rodríguez i anteriorment amb Catherine Ordronneau.

Ha rebut classes magistrals dels pianistes Gennady Dzubenko i Alba Ventura, i amb el Trio Kórena de Filipe Pinto-Ribeiro i del clarinetista Pascal Moragués al curs Verão Clássico 2021. També de la pianista Katharina Sellheim, del violinista Paolo Andreoli, membre del Quartetto di Cremona, i de Jordi Francés.

Ha estat premiada en el “Tu hi toques” de Maria Canals (2017) tocant en el Palau de la Música de Barcelona. Ha rebut el premi en música de cambra en el XVIII curs Internacional Isaac Albéniz de Camprodon (2019) i el Premi Festival Conxita Badia (2020).

Ha realitzat concerts arreu de Catalunya, acompanyant a sopranos i tenors i amb diferents formacions de cambra. Ha tocat també en importants sales com el Gasteig de Múnich.

Amb el Trio Kórena han realitzat concerts en llocs com a la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, a l’Auditori Barrades d’Hospitalet, a la sala Nota 79 de Barcelona, a la Cripta de la Sagrada Família i a diverses esglésies i centres cívics, entre d’altres. Organitzat pel mestre Roger Alier, han fet dos concerts a la sala Montserrat Caballé del Cercle del Liceu.

Han estat convidats a participar en diversos cicles de concerts, com en el Cicle Afinitats de la Sala Parés, al Cicle Música Z, al Cicle Clàssica a Horta-Guinardó, al Cicle Divendres Jove a l’Auditori Eduard Toldrà del CMMB, al Cicle Aprenents de Joventuts Musicals de Sant Cugat, al Cicle Dimarts Concert de l’Escola Municipal de Música Eixample i dins del Conservatori Superior del Liceu.

Des del 2016 és la pianista de l’Escolania del Temple de la Sagrada Família de Barcelona, on també és la professora de piano, de llenguatge musical i de guitarra dels escolans.
2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web