Mireia Quintana

Nascuda a Barcelona, inicia els estudis de música al Conservatori de la mateixa ciutat amb Eulàlia Nosàs. Posteriorment estudia al Conservatori d’Amsterdam amb Elías Arizcuren i al Koninklijk Conservatorium de La Haia amb Jean Decroos, on finalitza el Títol Superior de Música en l’especialitat de violoncel. També ha rebut classes amb regularitat de Laurentiu Sbarcea, Monique Bartels, Asier Polo i Cristoforo Pestalozzi.

Ha estat violoncel solista de la Jove Orquestra Simfònica de Catalunya i de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Ha col·laborat amb l’Orquestra de Cambra del Teatre Lliure, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Real Fhilarmonía de Galícia, Het Residentie Orkest de La Haya, l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de LLeida, l’Orquestra Barroca Catalana, l’Orquestra de Cambra de Granollers, el grup Girona XXI  i el grup instrumental Barcelona 216, entre d’altres.

Membre fundadora del Quartet Mondrian (premi Montserrat Alavedra) i del grup de cambra Barcelona Collage (premi Montserrat Alavedra). També ha format part del Quartet de cordes Dialogue i de l’Ensemble Aperta, entre d’altres.

Ha sigut professora de diverses escoles i conservatoris del territori i des del 2007 és professora de violoncel a l’Escola – Conservatori J.M. Ruera de Granollers i des del 2019 del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Té el Màster i el Postgrau en Gestió Cultural per la Universitat Oberta de Catalunya i el Postgrau en Poducció i Gestió d’Espectacles per la Universitat de Barcelona.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web