Miquel Gusi

Nascut a Barcelona l’any 2001, va iniciar els seus estudis musicals amb Albert Andreu i Carmen Amat, continuant als 15 anys al Conservatori Professional del Liceu amb Olga Kobékina. 

Des de setembre de 2019 és alumne dels reconeguts mestres Stanislav Pochekin i Enrique Bagaría al Conservatori Superior del Liceu, sent guardonat amb una beca “Joves Promeses” de la Fundació Ferrer-Salat. També rep classes de piano i música de cambra del pianista Marc Heredia.

Ha realitzat masterclasses amb grans mestres com Claudio Martínez-Mehner, Márta Gulyás, Luis Fernando Pérez, Grigory Gruzman, Jacques Rouvier, Piotr Paleczny, Eliane Reyes, Judith Jáuregui, Michael Davidov, Raimon Garriga, Daniel Ligorio, Ilya Maximov, Adam Kent, Mykola Suk, Yuri Logatchov, entre d’altres.

Des del seu debut en públic als 14 anys, ha realitzat recitals en importants sales d’Espanya, així com en altres països d’Europa com França, Andorra, Alemanya i Hongria. 

La darrera temporada, va tocar amb la Orquestra Simfònica de Sant Cugat el Concert per a piano no.1 de F. Chopin, així com concerts de piano sol i música de cambra. 

Ha estat guardonat a concursos nacionals i internacionals de piano i música de cambra, incloent el 49è Concurs de Joves Pianistes de Catalunya, 2019; II International Competition “Alborada Russa”, el XVI Concurs Higini Anglès i 26è Concurs Josep Mirabent i Magrans (Trio AlmArts).

També complementa la seva formació musical amb els cursos de direcció coral de la FCEC, estudiant amb els mestres Elisenda Carrasco, Pablo Larraz, Pere Lluís Biosca i Jordi Lluch, i rebent una masterclass del director Jordi Casas.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web