Miquel Flores i Mula

Miquel Flores comença la seva carrera musical a l’edat de 8 anys amb Lluís Rovira i David Cañamero com a professors de saxòfon a l’Escola Municipal de Música de Molins de Rei (Barcelona), el seu poble natal.
A l’edat de 12 anys realitza el seu primer concert com a solista al costat de Pilar Casals en el piano en el Foment Cultural (Molins de Rei). D’altra banda, passa a ser membre de la banda de la Unió Filharmònica del Prat de Llobregat.

Contínua els seus estudis sota les directrius del catedràtic en saxòfon Miquel Bofill al Conservatori Municipal de Barcelona (CMMB), on és guardonat amb el Premi d’Honor en l’especialitat de saxòfon en acabar els seus estudis professionals el 2018.

Inicia els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participant en projectes com Kebyart meets ESMUC ensemble amb Kebyart Ensemble. Contínua la seva formació al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears (CSMIB) sotala tutela de Rodrigo Vila, David Brutti, Beatriz Tirado i Tomás Alonso; on forma part de la Mallorca Saxophone Orchestra realitzant concerts a París, Barcelona, Palma i Inca entre altres ciutats i és dirigit pel director Henrie Adams. Du a terme diversos projectes com BLACK BOX MUSIC, dirigit pel propi Simon Steen-Andersen en el Teatre Principal de Palma.

Actualment, es troba estudiant el primer curs de Màster a la prestigiosa Sibelius Academy a Helsinki, Finlandia, amb Joonatan Rautiola com a professor.
Avui dia, executa la seva activitat entre Helsinki i Palma de Mallorca realitzant els seus estudis de Màster i desenvolupant projectes de música de cambra amb Lítore Quartet.

A Helsinki participa en el conegut Flow Festival amb l’agrupació de música contemporània NYKY Ensemble, a més interpreta l’obra Rhapsody in Blue amb la professional Turku Philharmonic Orchestra.

Exerceix un altre projecte de quartet de saxòfons a Catalunya amb Quartet Mestral fent difusió de música tradicional i alhora de compositors actuals.
Una altra de les seves formacions és Zèfir Duet l’objectiu de les quals és donar a conèixer el repertori per a duo de saxòfons i mostrar la versatilitat i el repertori d’aquesta formació.

Participa en nombrosos concursos amb Lítore Quartet el qual és guardonat en diverses ocasions.

Premis de música de cambra (Lítore Quartet):

  • Premi Art Jove (Palma, 2020)
  • Tercer premi en el concurs King’s Peak International Music Competition (EEUU 2021)
  • Primer premi en el Concurso de Música de Cámara Ciudad de Ávila (Ávila, 2021)
  • Primer premi en el XXIV Pòdiums de Música de Cambra (Sant Joan de Vilatorrada, 2021)
  • Segon premi en el Certamen Internacional para Jóvenes Intérpretes Pedro Bote (Villafranca
  • de los Barros, 2021)
  • Primer premi en el Concurs de cambra del Conservatori Superior de les Illes Balears(Palma, 2022)
  • Primer premi Art Jove (Palma, 2022)
  • Primer premi en el Concurso Internacional de Música de Cámara de Arnuero (Arnuero, 2022)2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web