Meritxell Noguer

Nascuda a Girona el 1993, comença els estudis de piano a l’Escola de Música del Gironès amb Toni González. Posteriorment entra al Conservatori Isaac Albéniz de Girona on cursa el grau professional amb Maria Àngels Pardàs graduant-se amb la màxima qualificació. Durant aquesta etapa rep classes magistrals de Luiz de Moura, Carles Marquès i Alexis Golovin i guanya el Segon Premi al VIII Concurs Vila de Salou (2008), el Segon Premi al Concurs d’Interpretació i Composició del Conservatori de Girona (2009), una Menció Honorífica al Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya de Vilafranca del Penedès (2010) i el Premi del Públic al Concurs d’Interpretació Arjau (2011), entre d’altres.

El 2011 incia els estudis superiors d’interpretació a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb els professors Adolf Pla i Denis Lossev. Paral·lelament rep classes de piano i música de cambra dels professors Francisco Poyato, Kennedy Moretti, Katya Apekisheva i Caroline Palmer. Durant aquests anys destaquen el Segon Premi al Concurs d’Interpretació Arjau (2013) i una Menció Honorífica al Premi d’Interpretació i Composició del Conservatori de Girona (2013).

Un cop graduada s’estableix a Londres per completar la seva formació pianística estudiant un màster d’interepretació a la prestigiosa escola Guildhall School of Music and Drama de Londres becada per la mateixa institució– sota el mestratge de Peter Bithell i Carole Presland. En aquests anys rep consell de Laura Roberts, Pamela Lidiard i Ronan O’Hora, entre d’altres.

Ha realizat recitals de piano i música de cambra arreu del país i a l’estranger, destacant sales com el Milton Court (Londres), Sant John’s Church Waterloo (Londres), l’Auditori Viader (Girona), el Jardí dels Tarongers (Barcelona), l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell i la Reial Acadèmia de les Belles Arts de Sant Jordi (Barcelona). Des del 2016 és artista resident del cicle anual gironí de divulgació musical “Música per a tothom” organitzat per MagicRoom. Entre els propers compromisos concertístics destaquen recitals com a solista a l’Ateneo de Madrid, St. James’s Sussex Gardens (Londres), St. Alfege Church (Londres) i Fundación Eutherpe (León) així com l’estrena d’una obra per piano sol del compositor català Jan Fité Piguillem.Lloc web: https://www.meritxellnoguer.com

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web