Mercè Hervada

Nascuda a Barcelona, des de ben petita es forma musicalment de la mà de Maria Dolors Bonal i começa els estudis de piano amb Ticià Riera. Posteriorment cursa el grau professional amb la professora Margarita Serrat i el professor Benjamí Santacana al Conservatori Superior de Música del Liceu, sempre amb les màximes qualificacions. Obté les titolacions superiors de piano i superior de música de cambra.

Completa els estudis superiors de piano i música de cambra a l’Acadèmia Fransz Liszt de Budapest amb el mestre Györgi Nádor, Andras Mihay, Andras Kemenes i Laszlo Somfai.Participa en diversos cursos impartits per Nina Svetlanova a Girona, Àngel Soler i Josep Colom, a Barcelona.

La seva llarga trajectòria professional l’ha portada a tocar amb diversos grups de cambra, com el trio per flauta, violoncel i piano Manel Valls, amb qui ha fet diverses gires per Catalunya i Alemanya i enregistraments per Catalunya Música.

En l’àmbit de la correpetició ha estat pianista repertorista de l’Esmuc i Pianista de la Royal Academy of Dancing.

Des de l’any 2000 té un duet estable amb la trompetista Mireia Farrés, amb qui ha tocat en nombrosos recitals i festivals arreu del país, a Alemanya i Itàlia. Darrerament han una gravat pel programa audicions íntimes de Catalunya Música.

Actualment desenvolupa la seva vocació pedagògica com a professora de piano a l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell.

La seva aproximació al clavecí de la mà de Dani Espasa i Eva del Campo l’ha portada a formar el duet de violoncel i piano amb el violoncel·lista Arnau Tomàs, preparant un repertori barroc.

 
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web