Maria Umbert

Titulada Superior pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Perfeccionament amb classes magistrals de guitarra impartides per professors de prestigi internacional, com ara Manuel Barrueco, David Russell, José Tomás i Hopkinson Smith.

Complementa la seva formació amb estudis de guitarra moderna,  de cant, i en l’actualitat, del Mètode Suzuki de Guitarra amb la professora Núria Cervantes.

Membre del quartet de guitarres “Camera XXI”(Primer Premi Festival Chitarissima de Saluzzo, Piemonte, Itàlia) el  2003. Actuacions a Catalunya, Alemanya, Itàlia i Suècia. Repertori de música espanyola i cubana. Peces d’encàrrec per al quartet.

Membre del duet de guitarres “All’Aria”, amb la guitarrista Núria Cervantes. Repertori  de música espanyola i sudamericana. Concerts a Catalunya, Alemanya, Suècia i Itàlia.

Membre de l’octet de guitarres “Barcelona Guitar Ensemble” format per guitarristes de diferents nacionalitats i dirigit pel guitarrista i compositor José Ignacio López.

Membre del “Trío Musical Mediterráneo” (formació per a dues guitarres i teclat). Repertori de Standards de jazz, musicals, etc.

Membre del duet per a veu i guitarra amb la soprano Marta Casals. Repertori de música espanyola, musicals i bossa nova.

A més de la seva activitat artística, des de l’any 1995 és professora de Guitarra a  “L’Escola de Música de Gràcia” de Barcelona on imparteix classes individuals de guitarra, grups de cambra, conjunts instrumental de guitarra i mixtes, així com orquestres de guitarres amb diverses actuacions a Catalunya i Alemanya.

Actualment també és professora de guitarra Suzuki a l’Escola SUMI (Suzuki Music Institute) de Barcelona

 
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web