Maria Luisa Reñaga

Neix a Barcelona i cursà els seus estudis de piano al Conservatori de Música de Barcelona i a l’Escola de Música de Barcelona amb Albert Attenelle. També treballà la música de cambra amb Lluís Claret i Josep Pons, i harmonia i formes musicals amb Benet Casablancas.

Amplià els seus coneixements musicals a Friburg (Alemanya) amb el professor Michael Keller, i participa en diversos cursos d’interpretació amb Giörgy Sébök, Karl Engel, Bruno Canino, Josep Colom i Joaquín Achucarro, entre d’altres.

Obté el “Performers Diploma” de la Guidhall School of Musica and Drama de Londres i la graduació superior en Estudis de Música per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Intèrpret habitual dels Cicles de Concerts organitzats per Joventuts Musicals a Catalunya i Balears, les seves actuacions sovint enregistrades per Radio 4 i Catalunya Música, s’han produït en forma de recitals i com a component del Trio Erkel.

Ha rebut el Premi Compositors Catalans a la millor interpretació de l’obra de Salvador Pueyo Sonata 1961 amb motiu del concurs Premi Ciutat de Berga. Actualment desenvolupa la seva tasca pedagògica a l’Escola de Música de Barcelona i és repertorista al Conservatori professional de música de Badalona.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web