Maria Jurado Obradors

Realitza els seus estudis de Cant al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona amb la professora Dolors Aldea i la pianista Marta Pujol.

Ha rebut classes de cantants amb renom com Kurt Widmer, Cynthia Sanner, Dolora Zajick, Eric Halfvarson, Ketevan Kemoklitze, Cristina Segura, Marisa Martins, Simon Orfila, Àngel Òdena, entre d’altres.

També és graduada en Violoncel al Conservatori municipal de Música de Barcelona i graduada en Arquitectura Superior a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Ha debutat en el rol de Cherubino de Le Nozze di Figaro de W. A. Mozart en la producció Bodas Jazz de Paco Mir al Teatre de Coslada (Madrid). Guanyadora del Concurs Mirna Lacambra AAOS interpretant el rol de Dritte Dame de Die Zauberflöte de W. A. Mozart. També debuta com a solista al Palau de la Música Catalana amb el Cor Jove Nacional de Catalunya sota la direcció de Mireia Barrera. Dins els seus estudis musicals ha interpretat també el rol de Dritte Knabe de Die Zauberflöte de W. A. Mozart , el rol de Raquel de La Corte del Faraón de V. Lleó i el rol de Hansel de Hansel und Gretel de E. Humperdink.

És guanyadora del Premi de Composició “VIII Premis Enric Gibert” – Europa Centre.

De la seva trajectòria musical en diferents cors es destaca International Chorakademie Lübeck (Alemanya), Cor Francesc Valls, Cor Jove Nacional de Catalunya, Novaria Artists, Cor Madrigal i Polifònica de Puig-reig on ha fet gires a Mèxic, Islàndia i Cuba. Ha col·laborat amb el Cor del Gran Teatre del Liceu en produccions com Aïda de G. Verdi, Turandot de G. Puccini, Cavalleria Rusticana de Mascagni, Rienzi de Wagner, Elias de F. Mendelssohn, la Novena de L. V. Beethoven, el Pessebre de Pau Casals, el Rèquiem de G. Verdi i el Rèquiem de Brahms.Lloc web: https://mjo1039.wixsite.com/mariajurado

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web