Marc Laliga

Neix a Mallorca al 1998, inicia els seus estudis al Conservatori professional de Música de de les Illes Balears amb el professor Joan Roig. Més tard es transllada a Barcelona per continuar els seus estudis de piano amb Denis Lossev a l’Escola superior de Música de Catalunya (ESMUC), on es gradua com a pianista intèrpret de música clàssica amb la més alta qualificació.

Reb influències de músics com Pavel Gililov, Kennedy Moretti, Mariana Gurkova, Lluís Rodriguez Salvà, Miguel Ituarte, Luca Guglielmi; tres dels integrants del quartet Casals: Abel Tomàs, Arnau Tomàs i Jonathan Brown; i en matèria de Lied: Wolfram Rieger, Simon Lepper, Sarah Conolly, Francisco Poyato i Josep Surinyac. Actualment cursa el màster oficial de Lied Victoria dels Àngels a l’Escola de Música de Catalunya, on ha rebut la beca de la fundació per formar part del programa de “New Artist” a la temporada 2022-2023

Guanyador del concurs de música de cambra del compositor Antoni Besses, juntament amb la pianista Llum Colomer, i premi complementari a millors intèrprets d’una obra obra del mateix. (2022). Finalista del concurs Art Jove de les Illes Balears amb menció especial. (2022) Estrena d’una obra pròpia per a piano a l’Auditori de Barcelona per part del pianista professional Pau Hernández.

Ha debutat com a pianista en algunes sales de concert com la sala Alicia de Larrocha de l’Auditori de Barcelona, El recinte modernista de San Pau, l’auditori de l’Atlàntida de Vic, el Paranimf o el Tetre principal i el casal de Can Balguer a Palma de Mallorca.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web