Llum Colomer

Nascuda a Barcelona, comença els estudis de piano a l’edat de sis anys amb el Mètode Suzuki.

Cursa els estudis professionals de piano amb Benjamí Santacana i Olga Kobekina al Conservatori Professional del Liceu, treballant la música de cambra amb Glòria Miquel.

Als setze anys va interpretar el concert en Do Major de Mozart per piano i orquestra acompanyada de l’Orquestra Jove del Conservatori del Liceu dirigida pel director Ricard Oliver.

Completa els estudis superiors de piano amb Tensy Kristman i Alba Ventura al Conservatori Superior del Liceu. Durant aquests anys, treballa la música de cambra amb Daniel Mestre, Michael Wagemans i Isaac Rodríguez.

Durant l’últim curs al Conservatori, va ser finalista dels Premis Extraordinaris en la modalitat de música de cambra amb el Duo Hékate, duo amb la flautista Alice Meïer.

Ha actuat en diverses sales de concert d’Espanya, Italia i França. Ha participat diverses vegades a l’Acadèmia del Festival Pau Casals a Prades (França) i al Curs Internacional de Música de Cervera.

Ha rebut classes de grans pianistes com Luiz de Moura Castro, Yves Henry, Oliver Triendl, Joaquín Achúcarro, Arturo Pizarro, Marta Zabaleta, Dina Yoffe, Akiko Ebi, Luis Fernando Pérez.

A l’abril del 2018 va guanyar el V Concurs de piano Antoni Besses en la Categoria Superior.

Ha estudiat clave i fortepiano de la mà d’Isabel Fèlix. Actualment estudia jazz a Cromàtic amb el saxofonista Llibert Fortuny, a banda de realitzar la tasca de docent a l’Acadèmia Marshall i a l’Estudi Musical 88, compaginant-ho amb la funció de pianista acompanyant del Cor de la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona i la Coral Gràcia Swing Sisters de Gràcia. Eventualment col.labora amb l’Orchestra della Centralle de Cuneo, Itàlia.

 
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web