Lluc Pascual

Nascut a Térmens l’any 1998, comença els estudis als 9 anys i es gradua amb Menció d’Honor amb la professora Laia Puig. Actualment ha finalitzat el els estudis superiors “Cum Laude” amb la màxima puntuació a Maastricht, Països Baixos, sota l’ensenyança de Gustav Rivinius. Ha rebut classes magistrals i consells de Marc Coopey, Reinhard Latzko, Gabriel Schwabe, Fernando Arias, Alexander Chaushyan i Frans Helmerson. Ha guanyat la Menció d’Honor al Concurs Internacional de Violoncel Pau Casals 2018, el 1r Premi al Concurs de Corda Cidade de Vigo 2020 i el 2n Premi i Premi Especial a la millor interpretació d’un compositor català per la interpretació de Cassasó Cello Suite al BBVA 2017 Concurs de música.

Des de l’any 2021 es membre de la EUYO (European Union Youth Orchestra) sota la batuta de directors com Ivan Fischer, Elim Chan i Vasili Petrenko. També ha estat membre de la JONC del 2015 al 2019.

Actualment toca un violoncel francès de l’any 1720 fet per Claude Pierray cedit per la Nationaal Muziekinstrumenten Fonds als Països Baixos.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web