Laura Moral Bofill

Professora de piano, llenguatge musical, entrenament auditiu i anàlisi. Pianista repertorista i de cambra.
Col·labora amb la Facultat de Psicologia de la UNED en el pioner, en l’àmbit de l’Estat, Programa Modular de Formació en Psicologia i Música que ofereix un “Experto Universitario en Psicología para Músicos” i dos màsters, “Máster en Psicología para Músicos” y “Máster en Psicología de la Música” com a professora col.laboradora.
Investigadora i Formadora del Mètode BAPNE. Imparteix cursos, assessorament, tallers i sessions en aquest mètode alhora que fa investigació de les repercussions a nivell socio-emocional, cognitiu i psicomotor que té la seva aplicació dins del context de l’educació musical. Té publicats dos articles en revistes científiques amb “peer review”, pendent de publicació un estudi pilot d’investigació empírica, i ha començat enguany una nova investigació empírica amb la col·laboració de dos conservatoris de música professional.
Títol Superior de piano i de Llenguatge Musical (Conservatori Professional de Música de Badalona).
Llicenciatura en Psicologia Clínica (Universitat de Barcelona).
Màster Internacional en Didàctica de la Percussió Corporal (BAPNE). Dins del marc del projecte coordinat: “Lo que no se escribe en la música que se escribe: El peso de la tradición oral en la actividad musical profesional y las fuentes en el ámbito hispánico”.
Estudis de Dansa (Royal Academy of Dancing) i formació corporal en el mètode Cos-Art (Escola de Treballs Corporals i Artístics de Barcelona).
Membre d’AEPMIM (Asociación Española de Psicología de la Música y la Interpretación Musical) i d’ACIMC (Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica).


Correu electrònic: lauramoralbofill@gmail.com

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web