Laia de la Torre

Nascuda el 1999, inicia els seus estudis de piano de ben petita amb la seva mare (formada a l’Ars Nova). Després, segueix els estudis de piano amb Mercè Sanchis i amb 9 anys comença el Grau Professional al Conservatori Municipal de Música d’Igualada amb Josep Maria Comajuncoses i on alhora estudia clarinet com a segon instrument amb Carles Pertegaz, amb el que també estudia música de cambra. Finalment, comença els estudis de Grau Superior al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb Àlex Alguacil i música de cambra amb Emili Brugalla.

A més a més, ha participat en diverses masterclasses amb pianistes internacionals com Benedicte Palko, Stephanie Baer, Akiko Ebi i Ilya Maximov. Paral·lelament als estudis superiors de música, ha estudiat el Grau en Biologia per la Universitat de Barcelona.

Ha interpretat en nombrosos concerts i acompanyaments musicals per esdeveniments culturals i socials, entre els quals destaca el Cicle de Concerts d’Esglésies i Castells a l’Anoia, el Concert d’Inaugural de Primavera Gran 2016 i els Premis Ciutat d’Igualada, i sempre ha col·laborat al “Toca’m” organitzat per la Fundació Maria Canals. També, ha tocat en el Cicle Afinitats de la Sala Parés de Barcelona i en el Pianíssim del Conservatori Superior del Liceu.

També, ha participat en diversos concursos musicals, on destaca el tercer premi en el IX Concurs deMúsica de Cambra Higini Anglès de la Diputació de Tarragona (2013).

La seva carrera pianística ha anat acompanyada de la música de cambra. Des del 2018, és membre del Trio Aqua, amb Carlota Franch al violí i Hèctor Báscones al violoncel, amb el que han tocat a diverses sales de Barcelona i a Sant Cugat. Així mateix, té un gran interès per la improvització i per la composició musical.

Actualment, s’està preparant les proves per entrar a la Royal College of Music de Londres, per tal de seguir perfeccionant la seva interpretació pianística amb el Master in Performance.


Correu electrònic: laiadlt11@gmail.com
Lloc web: https://laiadlt.wixsite.com/website

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web