Júlia Fortuny

Júlia Fortuny és nascuda a la Selva del Camp, es forma a l’Escola Municipal de Música del seu poble, al Conservatori Professional de Música de Vila-seca, a l’ESMUC i al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Ha estudiat sota la dirección de Neus Vila, Jordi López, Pierre Reach i Enrique Bagaría. Paral·lelament ha rebut consells i masterclass de Dmitri Alexeev, Akiko Ebi, Vladimir Viardo, Diana Baker, Paul Badura Skoda, Edith Fischer, Cypren Katsaris, Marcel Baudet, Patrick Zygmanoswsky, Chenx Li, Yan Ming, Cecilio Tieles, Leonel Morales, Karst de Jong, Denis Lossev, Marc Heredia, Marta Zabaleta i Luis Fernando Pérez.

En el camp de la música de cambra i lied ha estudiat sota el mestratge d’Emili Brugalla, Quartet Casals (Arnau i Abel Tomàs), Lourdes Pérez Molina, Alan Branch, i ha rebut consells i masterclass de William Kinderman, Vesko Stambolov, Àlex Ramírez, Raimon Garriga i Diana Baker. Actualment forma part del projecte artístic Sánchez & Fortuny – Piano Duo junt amb Bernat Sánchez.

Ha estat premiada en diversos concursos entre els quals destaquen el 1r Premi en el Concurs de Música de Cambra de Cambra Romànica, el 2n Premi en el Concurs de Cambra Higini Anglès (2018), el Premi als Pòdiums de Música de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada (2018), el 2n premi en el II Concurs de Música de Mataró Aula de Masafrets en la modalitat de música de cambra (2018) amb el duo de piano, Menció Honorífica (categoria D) Premi per a Joves Pianistes de Torredembarra (2017), Menció Honorífica (categoria A) Concurs de Vilafranca del Penedès (2017), 3r premi (categoria B) Concurs de Vilafranca del Penedès (2013), Premi Concurs Intern d’Estudi i Obra Polifònica al Conservatori de Vila-seca (2012 i 2013) i Premi Honorífic en l’Especialitat de Piano i de Música de Cambra (2014).

L’any 2018 ha estat graduada al Conservatori de Música Superior del Liceu on se l’hi ha concedit el Premi Extraordinari de Música de Cambra amb Sánchez & Fortuny – Piano Duo. El mateix any debuten al Palau de la Música Catalana a dos pianos en un concert en commemoració del centenari de la Primera Guerra Mundial. També col·laboren amb l’Orquestra de Cambra del Conservatori del Liceu dirigits per Manel Valdivieso. I l’any 2019, en el mateix centre, ha estat graduada amb el Màster en Interpretació de Música de Cambra, a més de rebre una continuada formació amb pianistes d’alt nivell en l’àmbit de piano solista. Actualment ha estat acceptada a la prestigiosa Universitat Mozarteum per a realitzar un màster.

Ha actuat en diverses sales de Catalunya com: el Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Santa Coloma de Gramenet, a l’Auditori del Conservatori Superior del Liceu, a les poblacions de l’Albiol, Torredembarra, Riudoms, a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, a l’Ateneu Barcelonès i al Jardí dels Tarongers de Barcelona, entre d’altres.

PDF Biografia
Correu electrònic: info@sanchezfortuny.com
Lloc web: http://www.sanchezfortuny.com

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web