Josep Borràs

Josep Borràs i Roca, nascut a Terrassa el 1958, és professor superior de fagot pel Conservatori Municipal de Barcelona, per la Musik Akademie de Basilea (Suïssa) i doctor en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha estat director de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).  Actualment és director del Conservatori Municipal de Badalona. També exerceix la seva docència a la Schola Cantorum de Basilea.

És membre dels grups Hesperion XXI i La Capella Reial (Dir. Jordi Savall) i va formar part com a fagot solista de la prestigiosa orquestra de Cambra Teatre Lliure de Barcelona.

A part de la seva activitat com a intèrpret, també realitza una tasca permanent de recerca en el camp de la Música Hispànica, i més concretament en la vessant de l’organologia dels instruments de vent i la seva relació amb la música vocal.

Ha realitzat més de 150 enregistraments discogràfics (en els que ha obtingut diversos premis) i ha impartit conferències i classes magistrals en diversos centres internacionals.

És membre de la Societat Catalana de Musicologia
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web