Jordi López Jové

Jordi López Jové (Barcelona, 1998) s’ha format al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb el mestre Vladislav Bronevetzky. Actualment realitza els seus estudis de Master of Music a la Eesti Musika-ja Teatriakademia amb la professora Age Juurikas.

Ha actuat a la ciutat de Barcelona i per Catalunya (Auditori Eduard Toldrà, Auditori del Conservatori de Badalona, Conservatori de Manresa, Centres Cívics Can Deu, Urgell, Museu d’Art Contemporani de Barcelona, Monestir de Sant Pere de Camprodón) i a Baden Wüttemberg, Alemanya. També ha estat premiat al Concurs Isáac Albéniz, concurs de Premis d’Honor del Conservatori de Barcelona i becat per la Associació Franz Schubert pel curs del Lied amb el mestre Wolfram Rieger.

Jordi L. Jové és un appassionat de la música de cambra i del Lied i ha rebut consells especialmente del Quartet Casals, Kennedy Moretti, Francisco Poyato, Josep Surinyac i Alan Branch. Interessat també en la música contemporània i de nova creació també ha colaborat amb ensembles amb obres de Gerhard, Varése i Magrané.

 


Correu electrònic: jordilopezjove25@gmail.com
Lloc web: http://www.jordilopezjove.cat

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web