Pianista, compositor i director d’orquestra. Deixeble del mestre rus Leonid N. Sintsev, aquest jove músic ha desenvolupat una llarga trajectòria en diferents disciplines musicals. En la vessant pianística ha fet recitals tant en formacions de cambra, com amb orquestra i solista per tot el món, des de mèxic a Rússia passant per Anglaterra i Espanya. La seva inquietud l’ha portat a treballar intensament en l’àmbit pedagògic on alumnes seus han estat premiats en diferents concursos nacionals i a escriure el llibre Variacions sobre temes populars catalans, on proposa una sèrie de peces amb un plantejament pedagògic inn ovador i molt enriquidor per l’etapa elemental de piano. Ha estudiat amb pianistes com Ludmil Angelov, Adolf Plà, John Warburton i Bàrbara Hesse-Bukowska.

Titulat en Direcció d’orquestra (ESMUC), Composició (Cons. Badalona) i Teoria i llenguatge musical (Cons. Liceu), estudia composició amb Alejandro Civilotti i Josep Soler. Obté el Títol Superior de Composició obtenint el premi d’honor de final de carrera pel conservatori de Badalona cursant posteriorment un Postgrau en Composició a la UAB. Guanyador de diversos concursos de composició, com ara el Frederic Mompou (2002), té publicades diverses obres per les editorials Boileau i Clivis. En l’àmbit de la direcció orquestral/coral ha estudiat amb Salvador Brotons, Lutz Köhler i Jordi Mora a l’ESMUC i amb el mestres Donato Renzetti i Ennio Nicotra a Itàlia.

Ha dirigit orquestres de joves i professionals: l’orquestra Ilya Musin a Madrid, l’orquestra Octavio de Moscou a Màlaga, l’orquestra Germinans, entre altres així com el cor de Rodeiro (Galicia) i la coral Polifònica Joia d’Alella, entre altres.

Paral·lelament estudia Musicologia a la UAB obtenint el Diploma d Estudis Avançats (DEA) per la UAB.

Ha treballat com a professor associat al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears (2009/2013) i a diverses escoles privades de Barcelona com a Cap d’estudis i professor. És professor convidat al Màster en Art interdisciplinari de la UB/ESMUC (2013/2016) i és invitat regularment com a tribunal en diversos concursos de piano com ara el Concurs Internacional de Les Corts de Barcelona i el de Benaguasil. Actualment esta treballant en la seva tesi de doctorat en Educació (UAB).
2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web