Jordi Humet

Jordi Humet neix a Terrassa al 1982 on començaria els seus estudis musicals a l’edat de 7 anys al CEM i al Conservatori Professional de Terrassa. Va formar part de la primera promoció de l’ESMUC en l’especialitat d’interpretació amb el professor Pierre Réach obtenint en acabar Matrícula d’Honor. Posteriorment estudia a Musikeon (Valencia) amb el Professor Luca Chiantore. Serien dos anys rebent un gran nombre de màster class de pianistes com P. Rattalino, E. Heidsieck, L. Howard, J.M. Colom, Luis Fernando Pérez D. Bashkirov, A. Povzoun o Marta Gülyás, entre d’altres. Posteriorment entraria a la Hochschule für Theater und Musik F. Mendelssohn Bartholdy a Leipzig (Alemanya) per estudiar el programa d’estudis “Konzertexam” amb el Porfessor Markus Tomas acabant aquesta etapa amb “With distinction” per unanimitat del tribunal examinador. Com a darrera etapa acadèmica estudiarà amb el Trio Pedrell un màster en música de cambra a la Hochschule für Musik, Theater und Medien de Hannover (Alemanya) amb el professor Markus Becker.

Durant els seus anys acadèmics sempre va combinar la seva activitat com a solista amb la música de cambra. El món del Lied ha estat sempre present amb el duo amb la soprano Marta Garcia Cadena amb qui van enregistrar el CD Widmung amb el segell discogràfic Columna Música. El seu primer disc amb el Trio Pedrell, Arrels amb el segell discogràfic Ficta Edicions obtindria el Premi Enderrock de la crítica a millor disc de clàssica del 2018. Actualment la música de cambra centra la seva activitat artística amb agrupacions com el Trio Pedrell, el duo de lied amb la Marta Garcia Cadena i el Cullell – Humet Piano Duo amb el pianista Ferran Cullell. Per altra banda és el pianista de l’Orquestra Camera Musicae amb la que ha participat tan com a solista com en el rol de piano integrat. Ha col·laborat també com a solista amb l’Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels.

Ha estat guardonat en un gran nombre de concursos nacionals i internacionals en diferents disciplines on podem destacar els obtinguts amb el Trio Pedrell; 24è Concurs de música de Capellades, el IV Concurs Internacional de Música de cambra Anton Garcia Abril o el 2018 ICM Competition Pinerolo e Torino Città Metropolitana o el 13è Premi BBVA de Música de cambra Montserrat Alavedra, entre d’altres.

Les seves actuacions en diferents formacions musicals l’han portat per diferents sales i festivals de Catalunya, Espanya, Alemanya o Àsia.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web