Joan Martí-Frasquier

He estrenat més de cinquanta obres de diferents gèneres musicals (com a solista, amb electrònica, en música de cambra, òpera i orquestra) de compositores d’arreu del món, com Joan Bagés i Rubí, José Luis Campana, Timothy Harenda, Enric Riu i Hans Peter Stubbe Teglbjaerg, entre d’altres. Una de les estrenes més destacades va ser el Concert per a saxòfon baríton, piano i cordes d’Albena Petrovic-Vratchanska, a la Philharmonie de Luxemburg el juny de 2018.

He actuat a Andorra, Àustria, Austràlia, Brasil, Bulgària, Dinamarca, Escòcia, Estat espanyol, Estats Units, Estònia, França, Itàlia, Luxemburg, Nova Zelanda, Portugal i Suïssa en festivals tan importants com el Mixtur Barcelona (2018), New York City Electroacoustic Music Festival (2017), Tallinn Music Week (2015), Rc4 (Rio de Janeiro, 2015) o Classical:NEXT (Viena, 2014).

Els meus diversos projectes musicals inclouen principalment música de nova creació, però també donen cabuda a la música antiga i a la improvisació lliure, passant per l’electrònica i les arts visuals.

Abans de començar la meva carrera en solitari el 2011, vaig formar part de grups de música de cambra com el quartet de saxòfons SAX 3+1 (1994-2013) o el trio de vent fusta Sigma Trio (2004-2007). Actualment col·laboro amb els ensembles de música contemporània Morphosis i Barcelona Modern, així com amb l’Orquestra Simfònica Camera Musicae.

Podeu escoltar els meus discs i altres enregistraments a Spotify i al meu compte de Soundcloud.


Correu electrònic: sax@joanmf.com
Lloc web: https://joanmf.com/ca/

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web