Jesús Alcívar

/

Clarinetista i saxofonista veneçolà/equatorià. Format musicalment a “El Sistema”, reconegut programa d’acció social a través de la música creat fa més de 45 anys pel Mestre José Antonio Abreu. Egressat del Conservatori de Música Simón Bolívar, a Caracas – Veneçuela. Va obtenir la Llicenciatura en Arts Musicals i Sonores de la Universitat de les Arts, a Guayaquil – Ecuador. I va fer el Màster d’Estudis Avançats en Interpretació a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Va crear al novembre de l’any 2004 l’agrupació de música instrumental “Ensamble Raudal”, de la qual és Clarinetista i Director Artístic. Amb aquesta agrupació, ha realitzat nombrosos concerts dins i fora de Veneçuela, en 15 anys d’activitat musical ininterrompuda.

Amb El Sistema va realitzar gires internacionals amb l’Orquestra Simfònica Teresa Carreño, orquestra de la qual és membre fundador; sota la batuta del Mestre Christian Vásquez.  Presentant-se a escenaris d’Espanya, Alemanya, França, Turquia, Suècia, Anglaterra, Liechtenstein, Holanda, Àustria, Portugal, Noruega, Itàlia, la Xina i el Japó. Va participar de manera activa en els projectes empresos per la Fundació Musical Simón Bolívar per a la promoció i difusió de la música veneçolana, com el Projecte “Apadrinados” del Programa “Alma Llanera”.Va ser membre de l’Orquestra Filharmònica Municipal de Guayaquil, sota la batuta del Mestre David Harutyunyan, a Guayaquil – Equador. Així com membre fundador de les agrupacions Les Cinq i Vents del Pacífic, a la mateixa ciutat.

És músic associat de Yamaha Latin America, i és Artista BG France. Actualment resideix a Barcelona.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web