Javier Campos Collados

Neix a València i comença els seus estudis de saxòfon al Conservatori Professional de Música d’aquesta localitat amb els professors Àngel Gimeno Quiles i Miguel Torres Faubel, obtenint el Premi Extraordinari de Final de Grau en la seua especialitat. Posteriorment, va accedir al Conservatori Superior de Música d’Aragó amb el professor Mariano García i seguidament es trasllada a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb el professor Nacho Gascón on continua els seus estudis de màster.

A més, assisteix als cursos de perfeccionament de la Unió Musical de Llíria i al Andorra Sax Fest, entre altres i realitza master-class amb reconeguts professors del seu instrument com Vincent David, Fede Coca, Christian Wirth, Gilles Tressos, David Pons, David Alonso, Jean Denis-Michat i Nikita Zimin.

Actualment, forma part del quartet de saxòfons Nexes Project, amb els qui ha fet concerts arreu de Catalunya com a Blanes, Mollerussa, Amposta, l’ESMUC, l’Auditori de Barcelona… i ha rebut classes de Kennedy Moretti, Marcus Weiss o el Kebyart Ensemble.

Respecte a la seua experiència professional ha col·laborat amb la Banda del Conservatori Superior de Música d’Aragó (2019), l’Orquestra Sinfònica del Vallés (2021), amb el Ulysses Ensemble i Beat Furrer (al Festival Mixtur 2021), la Original Soundtrack Orchestra (2022), la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (2022) i l’Orquestra Sinfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (octubre 2022).

També va estudiar direcció d’orquestra participant als cursos de l’Orquestra de la Universitat de València, de la banda “Santa Cecilia” de Cullera i amb l’Orquestra “Ciutat de Requena”, amb els professors Hilari Garcia, Carlos Garcés, Francisco Melero i Vicente Gabarda. A més, va ser sel·lecionat per la Generalitat Valenciana per al Programa d’Experiències Formatives en Gestió Artística al Palau de la Música de València.


Correu electrònic: jcamposcollados@gmail.com

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web