Jardiel Rodellas

Inicia els seus estudis als 7 anys a l’Escola Municipal de l’Eixample. Complementa la formació a l’Escola Luthier i entra al Conservatori Municipal de Barcelona on al 2016 obté la titulació de grau professional de música. Al setembre del mateix any entra al Conservatori Superior del Liceu en l’especialitat d’interpretació de violí clàssic i contemporani amb la profesora Gisella Curtolo, graduant-se el el curs 2020.

En paral·lel sempre ha participat en classes magistrals amb grans mestres com: Gerard Claret, Giles Apap, Yuri Volguin, Cibrán Serra i el Quartet Casals. També ha participat cursos internacionals de perfeccionament d’estiu (per exemple el Curs música i natura a Scanno d’Abruzzo, o el Curs de música de la Villa de Llanes).

Ha tocat en diverses orquestres, a destacar la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), on ha estat membre titular des del 2016 fins al 2020, sota la batuta dels mestres Manel Valdivieso, Gordan Nikolic, Josep Pons i Jordi Francés. Al llarg de la seva trajectòria ha format part de diversos grups de cambra, com Rodellas & Lanzetta Duo, fent diversos concerts i concursos (com el Concurs Internacional de Cambra Romànica).

També ha tocat com a solista en un parell d’ocasions, destacant el concert al Convent de Santa Catelina amb l’Orquestra Amics dels Clàssics interpretant el concert número 4 de
Haydn. A través de concursos, cursos i festivals ha donat concerts a Espanya, Andorra, França, Itàlia i Alemanya.

També mostra un gran interés en el Jazz i la músic moderna, rebent classes de Oriol Saña i Apel·les Carod, i participant en conjunts com la The Django Orchestra Academy (Jazz Manouche) o Love In Syria (Flamenco Fusion).
2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web