Ingrid Cusidó

Ingrid Cusido és convidada freqüentment a recitals a Europa i altres països com la Xina i Rússia. Ella té un gran repertori que inclou obres de compositors com Granados, Albeniz and de Falla.

Ha fet recitals i tocat amb orquestres en sales importants  molts països de tot el món incloent Mèxic, Guatemala, Brasil, Paraguai, Uruguai, Colòmbia, USA, Europa, Hong Kong i Rússia.

Ha actuat en llocs ben coneguts, com ara el Teatre principal de Guanajuato (Mèxic), Regent´s Hall Londres, Casal del Metge (Barcelona), Ateneu de Barcelona, Filarmonia Hall (Rússia), etc.

Recentment s’ha presentat al Festival Cervantino (Mèxic), a l’Academia Festival of the University of Guanajuato (Mèxic), al Festival d’Oaxaca (Mèxic), i al Festival todo Mozart (Paraguai). També ha fet recitals memorables per a les organitzacions de caritat, incloent la protecció del Fons de maternitat i K-mon.

Recentment va participar en projectes que inclouen la Iberia d’Isaac Albéniz, 12 Danses Espanyoles a Enric Granados, Manuel de Falla Fantasia Baetica Albéniz,12 Danses espanyoles d’Enric Granados, i Goyescas d’Enric Granados.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web