Ignasi Prunés

/

Ignasi Prunés de Riba (Granollers, 2000) va rebre la formació musical bàsica a l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla del Vallès amb Marta Torrents i posteriorment a l’Escolania de Montserrat (2009-2014), on va estudiar piano i orgue amb Carles Viarnès i Mercè Sanchís. Durant aquests anys, el cor va estar dirigit pel compositor i director d’orquestra Bernat Vivancos, i va participar en nombrosos concerts i gires per Europa, els Estats Units i Rússia.

Ha realitzat el Grau Professional de Piano a l’IEA Oriol Martorell, amb Xavier Pardo com a professor, acabant el Grau amb el Premi d’Honor. També ha completat els vuit graus del currículum de piano de l’Associated Board of Royal Schools of Music. Recentment ha acabat els estudis de Grau Superior de piano a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Denis Lossev com a mestre, obtenint les màximes qualificacions. Actualment cursa els
estudis de Màster a la Franz Liszt Academy (Budapest) amb els professors Péter Nagy i László Borbély.

Prunés ha actuat a Alemanya (Schleswig-Holstein Musik Festival), Itàlia, Croàcia i en diverses sales i auditoris del país, entre ells l’Auditori de Barcelona. Destaquen els consells rebuts per part de professors de renomT com Elisabeth Leonskaja, Boris Berman, Vladimir Viardo, Vladimir Ovchinnikov i Claudio Martínez Mehner. Ha estat premiat al concurs Joventuts Musicals de Vilafranca i al certamen de música “Ciutat de Mataró”.

Després d’obtenir el Títol Professional d’Orgue al Conservatori de Granollers i completar els vuit graus del currículum d’orgue de l’Associated Board of Royal Schools of Music, ha continuat els estudis amb Juan de la Rubia i Óscar Candendo a l’ESMUC. Ha participat en nombrosos cursos i classes magistrals a Granollers amb organistes internacionals de tres continents i també ha actuat a diferents punts de Catalunya i Eivissa. Des de l’any 2016 fins el 2022, ha estat organista de la parròquia de Sant Esteve de Granollers. Actualment continua la formació a la Franz Liszt Academy sota la tutela del professor János Pálúr.


Correu electrònic: igna36riba@gmail.com

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web