Guillem Vellvé

El Guillem comença els estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Tarragona amb l’Alexis Lanza, passant després pels conservatoris de Tarragona i Vila-seca, estudiant amb Laura Folch i David Blay, respectivament. L’any 2017 es gradua en interpretació clàssica i contemporània a l’ESMUC de Barcelona, on estudia amb el violoncel·lista Damián Martínez i amb el Quartet Casals com a mestres de música de cambra.

Durant tots els seus anys de formació, ha rebut consells de Leonid Gorokhov, Natalia Gutman, Amid Peled, Raphael Pidoux, Aldo Mata i Erica Wise, entre d’altres.

Actualment, compagina la seva tasca docent a l’Escola Municipal de Música de Tarragona, on exerceix com a professor de violoncel, orquestra i música en comunitat, amb col·laboracions a la casa-museu de la Fundació Pau Casals del Vendrell, oferint recitals i concerts pedagògics per a grups escolars.

També és membre de l’Orquestra Franz Schubert Filharmonia i del Vilart Ensemble, quintet de cambra format per un quartet de corda i clarinet del qual n’és membre fundador. També col·labora regularment amb orquestres com Camerata XXI-Ciutat de Reus i la GioSymphonia.
2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web